Memuaskan ?
Friday, 6 December 2013 ϟ 05:06 ϟ 1 sweets

Assalamualaikum. Hai ! I'm back bro ! HAHA. Btw, hari nie hari Jumaat ! Hari yang penuh barakah ! Juga hari sampainya result dirumahku ! huh ! Siapa kaum Adam yang pigi solat jumaat tadi ? Komen bawah nie sikit ? HAHA. 

Okey , lama sudah bha budak MRSM menunggu result sampai rumah kan ? Semenjak dua menjak nie , penuh jak TL pasal bila abang posmen mau datang rumah hantaar result kan ? Semua sebenarnya takut kan kenak ceramah oleh parents korang kan ? Chill lha bro . Sarah pun ndak sabar mau nampak result tu.Parents sarah ndak marah , sebab diorang tak faham . :'( . Yang ceramah tu , kakak sama abang jak yang marah . HAHA. Tapi , bila dorang nampak kertas niee kn sarah just senyum-senyum sinis jak. HAHA. 

Memuaskan jugaklah pointer tu . Walaupun bukan 3.5 keatas , sarah tetap okey . :') . HAHA . Sarah ndak malu okey mau bagi tengok orang result . Bawah nie komen guru homeroom dengan markah subjek .

1. Bahasa Melayu - 78--A-
2. Bahasa Inggeris - 80--A
3. Matematik - 56--C+
4. Sains Teras - 68--C+
5. Geografi - 67--B-
6. Sejarah - 61--C+
7. Pend. Agama Islam - 77--A-
8. Pend. Sivik & Kewarganegaraan - 68--B-
9. Kemahiran Hidup -  72--B+
10. Pend. Jasmani & Kesihatan - 72--B+
11. Bahasa Arab - 80 (Tidak dikira untuk PNG)
12. Pend. Senireka - 86 (Tidak dikira untuk PNG)
13. Kemahiran Sains Komputer (Tidak dikira untuk PNG)
_______________________________________________________________________
PNG : 3.33
TPNG :3.337
HAHA. Bidak kan ? Janganlah kamu bash sarah ramai-ramai okey ? :( . Yang meningkat nie majority semua kecuali Math ! :( . Haritu A . sekarang .. arhh ! Malunya ! Okey , jujur jak la , Sarah lemah subjek math . Bawah nie guru homeroom & guru subjek yang sarah lemah punya komen . Faham tak ? Pandai-pandai korang jer lha . :)

Perkembangan Sahsiah :
Sarah seorang yang bersahsiah tinggi, berdisiplin dan menghormati guru.Menurut guru-guru subjeknya , beliau agak pasif dalam kelas dan kurang menonjolkan diri . Namun begitu , Sarah sentiasa menunjukkan minat yang mendalam untuk belajar dan meningkatan potensi diri.

Laporan Akademik :
Kekuatan :
Keputusan yang memberangsangkan dalam subjek Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu & Seni reka.
Perkara yang boleh meningkatkan:
Matematik boleh ditingkatkan lagi dengan melakukan latihan tambahan . Manfaatkan cuti dengan mengulang kaji.
Disiplin:
Dari segi disiplin , Sarah tidak mempunyai masalah disiplin . Beliau sentiasa menyiapkan tugasan yang diberikan dan menghormati guru-gurunya.
HAHA. okey . Malu sangaat dengan Maths tuu . XD . Yang sarah hairan nie kan , seni reka dikatakan keputusan yang memberangsangkan ? Waaw . Sarah bukan tangan seni okey . Cuma minat jak . HAHA. Korang punya result amacam ? okey kha ? Share bha kawan . Sarah tak banyak gambar , nie jak yang ada.


HAHA, gila ! Tengok pointer tu . 3.33 jer . HAHA . Alaa, sikitnya bha . Alhamdulillah anyway . Okelah , Itu jak ehh kawan. Mau cer-cer ka ?  Contact jak sarah di twitter atau facebook . Mau link twitter & facebook? Nampak kat 'About' tu . :) . Kbaaii . Assalamualaikum . :D


OLD

Apple Pie★

Assalamualaikum.Welcome to my world.Coming with smile.Back with smile.Just enjoy.



Orange Caramel★



Crunchy Cream★

Entry Princess ϟ Linkies

Berry Licious★

Template By: Nurul Ain
Others: